October 19, 2023
DR. FARID KAZEM

Medisch afvallen: Wat kun je verwachten tijdens het programma?

Het besluit om medisch afvallen te overwegen is een belangrijke stap op weg naar een gezondere levensstijl en een gewichtsverliesdoel. Maar wat kun je eigenlijk verwachten als je deelneemt aan, Vi Lifestyle, een medisch afvalprogramma? In deze blogpost zullen we een kijkje nemen in wat je kunt anticiperen tijdens jouw reis naar een gezonder, gelukkiger zelf.

5 min
1. Persoonlijke Consultatie met een Arts

Bij het begin van jouw medisch afvalprogramma staat een persoonlijke consultatie met een arts gepland. Dit consult is bedoeld om jouw gezondheidstoestand te beoordelen en te bepalen of je in aanmerking komt voor medisch afvallen. Je zult de gelegenheid hebben om eventuele vragen of zorgen te bespreken en om samen met de arts het meest geschikte programma voor jouw behoeften te kiezen.

2. Wekelijkse Begeleiding

Een van de kenmerken van medisch afvallen is de voortdurende begeleiding en ondersteuning. Gedurende jouw traject ontvang je wekelijkse begeleiding van ervaren coaches. Deze professionals zullen je helpen bij het stellen van realistische doelen, het volgen van jouw voortgang en het geven van advies om jouw succes te maximaliseren. Je staat er nooit alleen voor tijdens deze reis.

3. Gezonde Levensstijlveranderingen

Medisch afvallen is niet alleen gebaseerd op medicijnen; het is ook gericht op het aanleren van gezonde eet- en leefgewoonten. Je kunt verwachten dat je voedingsadvies krijgt en leert hoe je beweging kunt integreren in jouw dagelijkse routine. Deze duurzame levensstijlveranderingen zullen jou helpen niet alleen gewicht te verliezen, maar ook om het eraf te houden op de lange termijn.

4. Voortdurende Ondersteuning en Motivatie

Het medisch afvalprogramma biedt voortdurende ondersteuning en motivatie gedurende jouw hele traject. Je zult worden aangemoedigd en beloond voor jouw inspanningen om je doelen te bereiken. Dit positieve, ondersteunende netwerk helpt je gemotiveerd te blijven, zelfs als de reis uitdagend wordt.

5. Meetbare Resultaten

Wat je kunt verwachten van medisch afvallen zijn meetbare resultaten. Deze programma's zijn ontworpen om gewichtsverlies en andere gezondheidsvoordelen te bewerkstelligen. Afhankelijk van jouw uitgangssituatie en inzet, kun je een aanzienlijk gewichtsverlies verwachten, evenals verbeteringen in aspecten zoals bloeddruk, cholesterol en bloedsuikerspiegel.

In een notendop, medisch afvallen is een holistische benadering om je te helpen jouw gewichtsverliesdoelen te bereiken en tegelijkertijd jouw algehele gezondheid te verbeteren. Het biedt persoonlijke zorg, constante begeleiding, gezonde levensstijlveranderingen en meetbare resultaten. Het is een reis naar een gezonder en gelukkiger leven, en je staat er nooit alleen voor. Dus als je hebt overwogen om gewicht te verliezen op een medische manier, weet dan dat er een ondersteunend team klaarstaat om je te helpen slagen op jouw weg naar gezondheid en welzijn.

Medisch afvallen met Vi Lifestyle

Een revolutionair afvalprogramma waarbij je door een combinatie van injecties, die het hongergevoel remmen, en coaching gaat afvallen!

Wat is medisch afvallen?

Overgewicht en obesitas vormen een ernstig probleem in de hedendaagse samenleving, waarmee maar liefst 50% van de Nederlanders worstelt. Afslanken is een uitdagende taak en het behouden van een gezond gewicht is vaak nog lastiger. Om mensen te helpen in deze uitdaging hebben wij een innovatief afvalprogramma opgezet. In ons programma heb je de mogelijkheid om gewicht te verliezen door middel van injecties die het hongergevoel onderdrukken en zorgen voor een gevoel van verzadiging. Bovendien wordt je tijdens dit traject medisch begeleid door zowel een arts als een voedingsdeskundige!

Plan een consult voor meer informatie
+
Artsen met meer dam 30 jaar ervaring
+
Alles online
+
Medische partner aangesloten bij
+
Persoonlijk contact met een arts
+
Regulere consults met voedings coach
+
Injecties worden gemakkelijk thuis bezorgd
+
Nabestelling van injecties mogelijk
+
Bespaar €125 door iemand aan te dragen