July 26, 2024
Vi Lifestyle

Succesverhalen van mensen die medisch zijn afgevallen

Medisch afvallen met Vi Lifestyle heeft het leven van velen positief veranderd. Het programma is geen typisch dieet of fitnessroutine, maar eerder een levensstijlverandering die je helpt je gezondheidsdoelen te bereiken. Hier zijn drie inspirerende succesverhalen van mensen zoals jij en ik, die medisch zijn afgevallen en hun ervaringen willen delen.

5 min
Liesbeth (64 jaar)

Hallo allemaal! Mijn naam is Liesbeth, en ik ben 64 jaar oud. Na mijn pensionering besloot ik dat het tijd was om mijn gezondheid serieus te nemen. Al jaren worstelde ik met overtollig gewicht en had ik weinig succes met verschillende diëten. Maar toen ontdekte ik Vi Lifestyle en hun medische afvalprogramma.

"Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer mijn leven is veranderd sinds ik begon met medisch afvallen. Het is nooit te laat om voor jezelf te zorgen. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de medicatie ben ik eindelijk gewicht aan het verliezen en, belangrijker nog, het eraf aan het houden. Mijn energie is enorm toegenomen, en ik kan nu genieten van mijn pensioen zonder de last van dat overtollige gewicht. Ik ben dankbaar voor Vi Lifestyle en hun geweldige team."

Mark (38 jaar)

Hallo, ik ben Mark, 38 jaar oud, en ik leid een druk professioneel leven. Tijdgebrek en onregelmatige eetgewoonten hadden me in een gewichtsspiraal gebracht. Ik was op zoek naar een oplossing die zou passen in mijn hectische schema, en zo ontdekte ik Vi Lifestyle en hun medische afvalprogramma.

"Medisch afvallen met Vi Lifestyle heeft mijn leven veranderd. Als je net als ik een druk leven hebt, dan begrijp je hoe moeilijk het kan zijn om gewicht te verliezen. Maar dit programma heeft mijn ogen geopend. De medicatie is eenvoudig te beheren, en de voedingsbegeleiding past perfect bij mijn levensstijl. Ik heb al aanzienlijk gewicht verloren, en mijn zelfvertrouwen is weer opgebloeid. Ik kan dit programma van harte aanbevelen aan iedereen die weinig tijd heeft maar wel aan zijn gezondheid wil werken."

Sarah (40 jaar)

Hey, ik ben Sarah, 40 jaar oud, en moeder van twee prachtige kinderen. Na de geboorte van mijn kleintjes was het tijd om mijn gezondheid serieus te nemen. Ik had moeite om het overtollige gewicht kwijt te raken, en dat begon me te frustreren. Gelukkig vond ik Vi Lifestyle en hun medische afvalprogramma.

"Na twee zwangerschappen was het een uitdaging om weer in vorm te komen. Maar Vi Lifestyle's medische afvalprogramma met GLP-1 medicatie bleek een echte gamechanger. Het was een zegen voor mijn drukke leven als moeder. De medicatie was gemakkelijk in te nemen, en de voedingsbegeleiding stelde me in staat om gezonde keuzes te maken voor mijn hele gezin. Ik ben trots op mijn gewichtsverlies, voel me fitter dan ooit en ben klaar om vol energie voor mijn kinderen te zorgen. Als drukke moeder is dit programma mijn geheime wapen!"

Deze succesverhalen laten zien dat medisch afvallen voor iedereen mogelijk is, ongeacht je leeftijd, levensstijl of eerdere gewichtsproblemen. De verhalen van Liesbeth, Mark en Sarah tonen aan dat het nooit te laat is om voor je gezondheid te zorgen en dat Vi Lifestyle je de tools en begeleiding biedt om je doelen te bereiken. Je bent niet alleen op deze reis, en samen met Vi Lifestyle kun je de verandering maken die je altijd al wilde.

Medisch afvallen met Vi Lifestyle

Een revolutionair afvalprogramma waarbij je door een combinatie van injecties, die het hongergevoel remmen, en coaching gaat afvallen!

Wat is medisch afvallen?

Overgewicht en obesitas vormen een ernstig probleem in de hedendaagse samenleving, waarmee maar liefst 50% van de Nederlanders worstelt. Afslanken is een uitdagende taak en het behouden van een gezond gewicht is vaak nog lastiger. Om mensen te helpen in deze uitdaging hebben wij een innovatief afvalprogramma opgezet. In ons programma heb je de mogelijkheid om gewicht te verliezen door middel van injecties die het hongergevoel onderdrukken en zorgen voor een gevoel van verzadiging. Bovendien wordt je tijdens dit traject medisch begeleid door zowel een arts als een voedingsdeskundige!

Plan een consult voor meer informatie
+
Artsen met meer dam 30 jaar ervaring
+
Alles online
+
Medische partner aangesloten bij
+
Persoonlijk contact met een arts
+
Regulere consults met voedings coach
+
Injecties worden gemakkelijk thuis bezorgd
+
Nabestelling van injecties mogelijk
+
Bespaar €125 door iemand aan te dragen